Macaroni met gehakt en broccoli
|
Ingrediënten: 4 personen
|
|
Bereiding:
|
-
Kook de macaroni gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verdeel de broccoli in heel kleine roosjes.
-
Schil de steel en snijd de broccolisteel in kleine blokjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bak de ui in wat olijfolie met een klontje boter.
-
Voeg het gehakt en de stukjes van de broccolisteel toe en bak rul.
-
Voeg de broccoliroosjes en het geperste knoflook toe en roerbak.
-
Blus met de witte wijn en laat verder garen.
-
Meng de ricotta met de melk en de Parmezaanse kaas.
-
Giet de macaroni af, maar spoel niet.
-
Doe de macaroni terug in de kookpot en meng er het ricottamengsel door.
-
Kruid met peper.
-
Meng er het gehakt en broccoli door en doe alles in een ingevette ovenschotel.
-
Strooi er de geraspte pecorino over en gratineer een kwartier in de oven op 180°C tot de kaas mooi gesmolten is.
|